2011. december 5., hétfő

Félnapos

Ezúttal csak egy fél nap állt rendelkezésünkre kendácsolni valamit, azt is meg kellett osztanunk a Probe, Erik G Astrája, és az én székem között. Hogy jön ez ide? A székkel nem untatnám az Olvasót, annyi a sztori, hogy Probe vezetőülését Erik ráheftelte nekem egy irodai forgószék alvázára. Az Opelben meg  bedöglött a fűtőmotor-előtétellenállás. Izgi, mi? Nem hát. Most jön a Probe, rövid lesz.

2011. október 30., vasárnap

Tömegjelenetek

Ma négyen kendácsoltunk! Ági sajnos betegség miatt nem tudott velünk lenni, de jó öcsém, Ádám, és  kollégám, Balu próbálta meg helyettesíteni. Szegények, még nem tudták mire vállalkoztak, muhaha.

2011. október 15., szombat

Kétnapnyi kendács


Lassan elkészülünk a komolyabb korróziók javításával, ami így a tél közeledtével jó hír. Rossz hír viszont, hogy kb. 10 fok alatt nem fogunk tudni kint dolgozni, viszont a garázsban a "rendes" autó lakik, azt max. egy-egy napra hozzuk ki. Egy szó mint száz, nem szedhetjük szét a futóművet, mert nem tudnánk mozgatni a gépet. Motort szerelni meg szintén csücskös odakint....

2011. szeptember 18., vasárnap

Berohadt csavarokkal fogok álmodni

Két hét után végre újra nekiállhattunk kendácsolni (érdekes, ezt a szót aláhúzza a böngésző). A mára eltervezett feladatoknak csak egy részét tudtuk elvégezni, a műszerfal lebontásáig már nem jutottunk el. Aggodalomra semmi ok, azért így is szépen haladtunk. Konklúzió: ha beraksz egy csavart, előtte zsírozd meg!

2011. szeptember 5., hétfő

Ez miez?

Ez kérem egy valaha jobb sorsra szánt 1989-es, tehát első generációs Ford Probe. GL kivitel, 2.2 literes, elektronikus befecskendezésű, négyhengeres, hengerenként három szeleppel. Egy amerikai és egy japán autógyár mostohagyermeke - a Fordnak szüksége volt egy a hátsókerekes benzintemetőket leváltó, kicsi, takarékos modellre, melyhez az autógyártás történetében először egy japán cég, a Mazda platformját használta fel.

Beindult!


A blog is!